Головна » Без рубрики » Конкурс профессионального мастерстваКонкурс фахової майстерності

Конкурс профессионального мастерстваКонкурс фахової майстерності

 

          6.11.2013 року у Люботинському професійному ліцеї залізничного транспорту, з метою виявлення обдарованих учнів, підвищення їх професійної майстерності та розвитку творчих здібностей, був проведений конкурс фахової майстерності серед учнів ІІ, ІІІ та ІV курсів, які пройшли теоретичну та практичну підготовку за професією: «Слюсар з ремонту рухомого складу» кваліфікації – 3 розряду.

Відкриття конкурсу

         Конкурс складався із теоретичної та практичної частин. Для виконання першої частини конкурсантам необхідно було активізувати знання професійно-теоретичної підготовки з предметів: «Охорона праці», «Будова та ремонт тепловоза», «Автогальм», «ПТЕ і інструкції», «Електроматеріалознавство», «Електротехніка з основами промислової електроніки», «Допуски та технічне вимірювання», «Читання креслень» і виконати тестові завдання за ПК.

Виконання теоретичного етапу
Виконання тесту
          Для виконання практичного завдання «Виготовлення слюсарного молотка з квадратним бойком» їм знадобилися знання, вміння та навички, які отримали під час професійно-практичної підготовки щодо вмінь організації робочого місця, дотримання правил техніки безпеки, норм охорони праці, навиків з використання обладнання та слюсарного інструменту, вимірювального інструменту матеріалів при розмічанні, обпилюванні, свердлінні тощо.

Виконання практичного завдання
 
          За найкращими результатами першої та другої частин конкурсу, складом журі, до якого увійшли старший майстер, голова методичної комісії «помічник машиніста», викладач предмета «Охорона праці», майстри виробничого навчання І місце посів учень групи ПМТЕ-14 Зарудний Євген

Журі конкурсу
 

 

 

        6.11.2013 року у Люботинському професійному ліцеї залізничного транспорту, з метою виявлення обдарованих учнів, підвищення їх професійної майстерності та розвитку творчих здібностей, був проведений  конкурс фахової майстерності  серед учнів ІІ, ІІІ  та ІV курсів, які пройшли теоретичну та практичну підготовку за професією: «Слюсар з ремонту рухомого складу» кваліфікації – 3 розряду.

 Відкриття конкурсу

        Конкурс складався із теоретичної та практичної частин. Для виконання першої частини  конкурсантам  необхідно  було активізувати знання  професійно-теоретичної підготовки з  предметів: «Охорона праці», «Будова та ремонт тепловоза», «Автогальм», «ПТЕ і інструкції»,  «Електроматеріалознавство»,  «Електротехніка з основами промислової електроніки», «Допуски та технічне вимірювання», «Читання креслень» і виконати тестові завдання за ПК.
 

Виконання теоретичного етапу
Виконання тесту
        Для  виконання практичного завдання «Виготовлення слюсарного молотка з квадратним бойком» їм знадобилися знання, вміння та навички, які отримали під час професійно-практичної підготовки щодо вмінь організації робочого місця, дотримання правил техніки безпеки, норм охорони праці, навиків з використання обладнання та слюсарного інструменту, вимірювального інструменту матеріалів при розмічанні, обпилюванні,  свердлінні тощо. 
 

Виконання практичного завдання
 
        За найкращими результатами першої та другої частин  конкурсу, складом журі,  до якого увійшли старший майстер,  голова  методичної комісії «помічник машиніста», викладач предмета «Охорона праці», майстри  виробничого навчання І місце посів  учень групи ПМТЕ-14 Зарудний Євген 

 

Журі конкурсу