Головна » Бібліотека » 1939-1945! З днем Перемоги!

1939-1945! З днем Перемоги!



Весна іде, і переможним кроком
В тюльпановому вічному вогні
Йде травень крізь хвилини, дні і роки
Несе нащадкам спогади свої!

Минають роки, відлітаючи у вічність… Все далі і далі відходять від нас грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто ціною власного життя захистив нашу країну. Світла пам’ять загиблим у боях за визволення, захист честі та гідності рідного народу. Земний уклін героям війни, які зуміли вижити у страшному пеклі ворожих навал та крізь усе життя пронесли любов до Батьківщини. Наш святий обов’язок — шанувати безцінний подвиг ветеранів, зберегти спогади очевидців кривавих років війни для наступних поколінь. Адже той, хто знає ціну свободи, ніколи не дасть повторити трагічних помилок минулого.

Вітаємо зі святом всіх вас щиро!
Живіть здорові в щасті і в теплі!
Бажаєм всім любові, щастя, миру
На нашій рідній і святій землі!
Хай пісня лине в синь небес крилато,
У мирне небо хай зліта салют!
День Перемоги – це найкраще свято!
І на землі хай в мирі всі живуть!

Люботинський професійний ліцей залізничнго транспорту щиросердечно вітає з Днем Перемоги! Минуло 75 років з повоєнних часів, але в наших серцях живе пам’ять про великий подвиг! Бажаємо міцного здоров’я, навіки мирного неба, гарного весняного настрою, щасливого гідного майбуття!

Люботинський професійний ліцей залізничнго транспорту щиросердечно вітає з Днем Перемоги! Минуло 75 років з повоєнних часів, але в наших серцях живе пам'ять про великий подвиг! Бажаємо міцного здоров'я, навіки мирного неба, гарного весняного настрою, щасливого гідного майбуття!

Опубліковано Ольгою Агеевою Субота, 9 травня 2020 р.

Tags: