Головна » Виховна робота » Інформаційна година «Серце для життя»

Інформаційна година «Серце для життя»



25.09.2019 у Люботинському професійному ліцеї залізничного транспорту напередодні Всесвітнього дня серця, який відзначається 29 вересня, в навчальній групі ППВ-12 класний керівник Коваленко С.І. разом із членами учнівського самоврядування провела інформаційну годину «Серце для життя».

Захід проведено з метою сприяння усвідомленню молодим поколінням небезпеки, яка викликана епідемією серцево-судинних захворювань у світі, підвищення рівня обізнаності про хвороби серця, ознайомлення з перевагами активного та здорового способу життя для їх попередження і пропаганда профілактичних заходів для зменшення серцево-судинних захворювань.

Під час заходу учні ознайомилися із цікавими статистичними фактами про один із основних людських життєвих органів і його роботу, з факторами виникнення та розвитку серцево-судинних захворювань та правилами здорового серця, які присутні отримали як пам’ятки. Лунали вірші, переглянули супроводжуючу презентацію з відео сюжетами та кліпами, активно приєдналися до спільного з Романом Скорпіоном виконання пісні «Серце».

Tags: