Головна » Методична робота » Засідання методичної обласної секції викладачів географії

Засідання методичної обласної секції викладачів географії



10.10.2019 на базі Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту відбулося засідання методичної обласної секції викладачів географії на тему: «Формування в учнів уміння користуватися джерелами географічної інформації та застосовувати здобуті знання в практичній діяльності», у якому взяли участь представники 20 закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Харкова та Харківської області.
Викладач географії Гребенюк В.О. провів позаурочний захід для учнів за темою «Дорога назад», методична мета якого – розвиток самостійності, дослідницьких умінь, інформаційної грамотності учнів.
Наприкінці заходу відбулося засідання “круглого” столу під керівництвом методиста НМЦ ПТО у Харківській області Дробної В.А., у ході якого було розглянуто такі питання: 

  • “Формування в учнів картографічної компетентності” – Дробна В.А., методист НМЦ ПТО у Харківській області;
  • “Формування в учнів ключових і предметних компетенцій при вивченні географії” – Гребенюк В.О., викладач Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту;
  • “Можливості ІКТ для вивчення географії” – Суранова А.М., викладач Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту.

Tags: