Головна » Міжнародна співпраця » Учитель живе до тих пір, поки він вчиться. Як тільки він перестає вчитися, в ньому помирає вчитель

Учитель живе до тих пір, поки він вчиться. Як тільки він перестає вчитися, в ньому помирає вчитель



Учитель живе до тих пір, поки він вчиться.

Як тільки він перестає вчитися, в ньому помирає вчитель.

К.Д. Ушинський

Педагоги Люботинськог о професійного ліцею залізничного транспорту запроваджують у свою роботу рекомендації, надані експертом SES Альбертом Рораріусом.

Робоча група викладачів працює над втіленням рекомендацій у освітній процес ліцею. Викладачі провели по п’ять експериментальних занять, при підготовці, проведенні та оцінюванні яких дотримувалися критерії надані експертом. Експериментальні уроки мали змогу відвідати всі педагоги ліцею.

Високий рівень професіоналізму при підготовці та проведенні уроків проявили викладачі Коваленко Тетяна Валентинівна предмет «Правила технічної експлуатації та інструкції», Барамикова Євгенія Олександрівна «Іноземна мова в галузі».

Цікавими та неординарними були уроки Коваленко Світлани Іванівни з математики та Говор Катерини Володимирівни з електротехніки.

Висновки щодо результатів експериментальної діяльності та стратегії подальших дій планується розробити на наступному засіданні робочої групи.

Tags: