Головна » Без рубрики » День работников образованияДень працівників освіти

День работников образованияДень працівників освіти

 

    5 жовтня у Люботинському професійному ліцеї залізничного транспорту відбувся святковий концерт «Учитель, перед іменем твоїм…», приурочений до Дня працівників освіти. В актовій залі зібралися учні та педагогічні працівники ліцею.
     Своїх колег привітав директор ліцею Пихов Валерій Антонович. Він подякував за плідну і творчу працю, нагородивши викладачів та майстрів в/н грамотами Головного управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації та грамотами Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту, а також побажав творчої наснаги, здоров’я та успіхів у роботі.

Відкриття святкового концерту

Директор ліцею вітає колег

Нагородження грамотою Свитун В.В.

    У святково уквітчаній залі лунала музика, пісні. Учні вітали своїх наставників добрими і щирими словами, дарували квіти і посмішки.

Пісня в подарунок

Романс в подарунок

Виконання пісні

теплі слова подяки викдадачам

     Напередодні свята учнівським самоврядуванням ліцею було проведено анкетування серед учнів. Відповідаючи на гумористичні питання анкет, вихованці визначали найдобріших, найхаризматичніших, творчих, вимогливих , кваліфікованих педагогів. Під час концерту представники учнівського самоврядування, оголошуючи результати анкетування, дарували майстрам в/н та викладачам сувеніри.

Квіти для педагогів ліцею

   

 

                5  жовтня у Люботинському професійному ліцеї залізничного транспорту відбувся святковий концерт «Учитель, перед іменем твоїм…», приурочений до Дня працівників освіти. В актовій залі зібралися учні та педагогічні працівники ліцею.
               Своїх колег привітав директор ліцею Пихов Валерій Антонович. Він подякував за плідну і творчу працю, нагородивши викладачів та майстрів в/н грамотами  Головного управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації та грамотами Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту, а також побажав творчої наснаги, здоров’я та успіхів у роботі.

Відкриття святкового концерту

Директор ліцею вітає колег

Нагородження грамотою Свитун В.В.

                      У святково уквітчаній залі лунала музика, пісні. Учні вітали своїх наставників добрими  і щирими словами, дарували квіти і посмішки.

Пісня в подарунок

Романс в подарунок

Виконання пісні

теплі слова подяки викдадачам

               Напередодні свята учнівським самоврядуванням  ліцею було проведено анкетування серед учнів. Відповідаючи на гумористичні питання анкет, вихованці визначали найдобріших, найхаризматичніших,  творчих, вимогливих ,  кваліфікованих  педагогів. Під час концерту представники учнівського самоврядування, оголошуючи результати анкетування, дарували майстрам в/н та викладачам сувеніри.

Квіти для педагогів ліцею