Головна » Професійно-практична підготовка » Участь у Дні професійної підготовки

Участь у Дні професійної підготовки



22.08.2023 старший майстер Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту Юлія ЯЛОВЕНКО взяла участь у Дні професійної підготовки, який проводився у рамках обласних серпневих заходів для керівників та педагогічних працівників ЗП(ПТ)О Харківської області (організатор заходу – НМЦПТО у Харківській області).

Юлія Костянтинівна поділилася методикою проєктування, організації та аналізу сучасного уроку виробничого навчання, яка застосовується у ліцеї.

Продемонструвала цифрові кейси до уроків виробничого навчання, які розміщені на платформах Google-site, Google Presentation, Google-Classroom; онлайн-сервісі Genial.ly та віртуальній дошці Padlet.

Розповіла, як у закладі освіти проводяться сучасні уроку виробничого навчання з використанням технологій дистанційного навчання за допомогою онлайн-сервісів: Jamboard, Eddpazzl, Liveworksheets, Wordwall, Learningapps, Google-forms, Mentimeter та ін.

Наприкінці продемонструвала алгоритм аналізу уроку виробничого навчання, який використовується адміністрацією ліцею під час відвідування уроків, що дозволяє зробити об’єктивні висновки про ефективність уроку, доцільність застосування освітніх інновацій у відповідності до специфіки професії та виявити резерви щодо його вдосконалення.

 

 

Tags: