Головна » Навчально-виробнича робота » Літературно-географічна гра “Розумники та розумниці”

Літературно-географічна гра “Розумники та розумниці”

6 березня 2024 року викладачем предметів “Зарубіжна література” та “Географія” Ольховською Л.Ф. в межах “Предметного калейдоскопу” була проведена літературно-географічна гра “Розумники та розумниці”.
Учасникам гри була запропонована віртуальна подорож країнами Європи у супроводі відомих письменників та поетів, з творчістю яких вони знайомились на уроках зарубіжної літератури.
    Команди, виконуючи різноманітні завдання, рухались від зупинки до зупинки: “Визначні пам’ятки”, “Портретна галерея”, “Поетична сторінка”, “Ревізор”, “Таємнича скринька”, “Знайди правильну відповідь”, “Мозкова атака”.  

    Для глядачів були запропоновані конкурси: “Літературно-художній вернісаж” та “Впізнай країну, письменника, твір”. У фіналі гри справедливим та компетентним журі була визнана рівність команд та відбулося нагородження сертифікатами.
    Ігрова форма роботи зі здобувачами освіти сприяла розвитку їхніх інтелектуальних рис, а саме: уваги, швидкості мислення, пам’яті, кмітливості, вміння знаходити хибні твердження та обирати головне. Безумовно, подібні заходи роблять життя наших вихованців цікавішим та змістовнішим.

Tags: