Старт короткострокової програми
6 листопада стартувала перша група слухачів, які навчаються за короткостроковою програмою «Приготування страв, гарнірів з овочів та грибів. Приготування бульйонів, супів та соусів».
Навчання проходить в рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу», що реалізується ГО «Міжнародна фундація розвитку за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».
Реєстраційна форма: https://forms.gle/rN5WEM8s4CVHRLvw9
Участь у навчанні беруть 15 слухачів.
Курс спрямований на забезпечення оволодіння комплексом знань і практичних навичок технології приготування страв з овочів, грибів та технологією приготування бульйонів, супів, соусів.
Слухачі, які успішно опанують курс отримають сертифікати, які допоможуть їм підтвердити свої навички перед потенційними роботодавцями та якісно покращити кар’єрне зростання і особистісний розвиток.
Приєднуйтесь до нас у цьому надзвичайно важливому проєкті! (Професійно-технічне училище № 60 смт Кегичівка Харківської області) Разом змінюймо майбутнє на краще для України, заповнюючи дефіцит трудового потенціалу та стимулюючи розвиток країни!